Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Πως καταψυχω φασολακια.


1.Καθαριζω τα φασολακια απο τις κλωστες με το ειδικο μηχανακι και κοβω τις 2 ακρες απο καθε φασολακι.
2Πλενω τα φασολακια και τα ριχνω μεσα σε νερο που βραζει για 5 λεπτα περιπου ωστε να ζεματιστουν.
3.Τα βαζω σε ενα σουρωτηρι και τα ριχνω κρυο  νερο.
4.Αφου σταγγιξουν απο τα πολλα νςρα τα συσκευαζω μεσα σε σακκουλες τροφμων στην ποσοτητα που επιθυμω και κλεινω την καθε σακκουλα πιεζοντας την ωστε να μην εχει πολυ αερα και πιανει πολυ ογκο.Υποψην οτι ενα σουρωτηρι χωρα περιπου 1,5κιλο φασολακια μεχρι το χειλος του.
Καλη επιτυχια.






3.Η συσκευασια.

1.Το βρασιμο

2.Το κρυωμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου